Juve ponudio četiri miliona eura za Kolašinca

#Juventus #SeadKolašinac

Italijanski šampion Juventus ponudio je četiri miliona eura njemačkom Šalkeu za reprezentativca Bosne i hercegovine Seada Kolašinca, navode italijanski mediji.

Foto: EPA/Marius Becker

S obzirom da Kolašincu u junu ove godine ističe ugovor sa bundesligašem, nakon čega će biti slobodan igrač, očekuje se da ponuda bude prihvaćena te da bosanski fudbaler u januarskom prelaznom roku dođe na pozajmicu u “Staru damu“.

Lijevi bek Juventusa, iskusni Patris Evra, najavio je da bi u zimskom prelaznom roku napustio klub, pa je jasno zbog čega je aktuelni šampion Italije zainteresovan za Kolašinca.

Kako izvješavaju italijanski mediji, Juventus je uputio ponudu od dva miliona eura za Kolašinca, da dođe na polugodišnju pozajmicu do isteka njegovog ugovora sa Šalkeom.

Dogovor bi podrazumijevao i dva miliona eura bonusa ukoliko Kolašinac upiše određeni broj nastupa tokom šestomjesečne pozajmice.

Od debija za reprezentaciju BiH, 18. novembra 2013, 23-godišnji defanzivac je upisao 13 nastupa. Zanimljivo, prethodno je igrao za mlade reprezentacije Njemačke.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!