Mijatović: Ronaldo i Perez imali narušene odnose

Odlazak Kristijana Ronalda iz madridskog Reala i dolazak u Juventus bio je iznenađenje za skoro sve ljubitelje fudbala, ali ne i za Predraga Mijatovića.

Foto: Guliver/GettyimagesFoto: Foto: Guliver/Gettyimages

Transfer Ronalda u Juventus obilježio je ovo ljeto na fudbalskoj pijaci. Nakon devet godina Portugalac je napustio „Kraljevski klub“, a u evropskim medijima se mnogo pričalo o tome zašto je baš u ovom trenutku odlučio da napusti Madrid.

Odgovor je dao nekadašnji fudbaler i sportski direktor Reala Predrag Mijatović. On je istakao kako su odnosi između predsjednika Reala Florentina Pereza i najboljeg fudbalera svijeta bili ozbiljno narušeni.

„Ne vjerujem da je odluka o odlasku Ronalda donesena lagano. To je krajnji rezultat nečeg što je dugo „kuhalo“. Vrlo je moguće da je Ronaldo otišao zbog čudnog odnosa sa predsjednikom Florentinom Perezom“, rekao jebivši crnogorski fudbalski as.

„Ne znam tačno šta se dogodilo između njih, ali gledajući sa strane, djeluje mi da su imali ozbiljne probleme i da su im odnosi bili narušeni. To je tako bez ikakve dileme“, istakao je Mijatović.

Ronaldo je tokom devetogodišnjeg boravka u Realu porušio sve rekorde. Postigao je čak 450 golova u 438 utakmica, a osvojio je i četiri naslova najboljeg fudbalera svijeta u dresu ovog tima, te gotovo sve moguće trofeje.

Inače, Ronaldo se vratio u Torino s godišnjeg odmora i spreman je da započne svoju novu fudbalsku odiseju.

Podsjetimo, potpisao je ugovor na četiri godine sa „Starom damom“.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!