Perez opet izabran za predsjednika Reala

#RealMadrid

Predsjednik Real Madrida Florentino Peres ponovo je danas izabran na tu funkciju, na izborima na kojima nije imao protivkandidata.

Foto: Beta/AP

„Izgradili smo legendarni tim sa najboljim fudbalerima Španije i svijeta, ali tu ima i mnogo igrača iz naše omladinske škole. To je model koji će nastaviti da predstavlja Real Madrid. Kada smo ujedinjeni, ovaj klub je praktično neuništiv“, rekao je Perez, prenijeli su španski mediji.

Perez je peti put izabran za predsjednika Reala. Prvi put 2000. godine, otišao je iz kluba šest godina kasnije, a vratio se 2009. godine.

„Znam šta znači biti predsjednik Real Madrida, a to je da obezbijedim maksimalnu finansijsku snagu i što više titula. Prošle godine je bilo prvi put u istoriji da je naša ekipa osvojila četiri trofeja, a ove sezone smo postali prvi klub koji je odbranio titulu u Ligi šampiona. Danas imam veliku čast da sam ponovo izabran za predsjednika“, naveo je Perez.

On je izrazio zahvalnost svim igračima, članovima i ostalima koji su tokom godina radili u klubu.

„Naša posvećenost je na maksimumu. Klub postoji 115 godina i to ne bi bilo moguće bez njihove lojalnosti prema našem dresu. Real Madrid je jedan glavnih simbola sporta, želimo da klub zadrži svoje vrijednosti. Borićemo se za Real Madrid“, naveo je Perez.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!