Da se fokusiramo samo na utakmicu

#Eurobasket2017

Selektor Slovenije Igor Kokoškov imao je interesantan komentar na izjavu selektora Srbije Aleksandra Đorđevića da je Slovenija favorit u finalu Evrobasketa.

Đorđević sigurno ima veće iskustvo i kao igrač i kao trener: Kokoškov (Foto: PrintScreen/TVCG)

Dvije selekcije sastaju se u nedjlju od 20:30 časova u istanbulskom Sinan Erdem Domu, gdje se očekuje možda i deset hiljda navijača dvije selekcije.

Prenos je na Prvom kanalu TVCG.

„To je suštinski nebitno. Znam da je to vama rekao, a znam šta je rekao u svlačionici. Normalno da imaš neku rezervu da ispuštuješ i protivnika pred medijima, ali sam siguran da će na zatvorenom sastanku sigurno reći: ‘Daj da pregazimo ove Slovence’. To ne može da me prevari“, rekao je Kokoškov.

„Đorđević sigurno ima veće iskustvo i kao igrač i kao trener u ovakvim situacijama. Ta njegova harizma i znanje, sve što donosi, kvalitet kao igrač, sada kao trenera. Ja to iskustvo nemam, ovo je moje prvo finale EP. Ali ne racionalizujemo ovaj momenat, imamo isti pristup, istu pripremu, da se koncentrišemo na manje stvari, da manje čitamo novine, manje na društvenim mrežama. Da glava bude čista i fokusirana samo na utakmicu“, kaže selektor Slovenije.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!