Kako je Halid Bešlić uticao na ishod Eurobasketa

Čuveni bosanski pjevač Halid Bešlić bio je zadužen za atmosferu na proslavi slovenačke titule na Evrobasketu, a u glavni grad Slovenije došao na poziv gradonačelnika Ljubljane Zoran Janković. 


„Nakon utakmica u Turskoj u sobama slovenačkih reprezentativaca često su se čuli moji hitovi, tako da su im iz Košarkaškog saveza Slovenije obećali da ću pevati na proslavi ako osvoje zlatnu medalju. Oni su ispunili obećanje, tako da je nakon finala ubrzo došao poziv mog prijatelja Zorana Jankovića“ , rekao je Bešlić, a prenose sarajevski mediji.

Bešlić je za bosanske medije govorio o tome kako je prošlo slavlje, a posebno je zanimljivo šta je rekao o košarkašu Goranu Dragiću .
„Naravno, rado sam prihvatio poziv. Na fešti sam upoznao sve reprezentativce, koji su se fotografisali sa mnom za uspomenu. Poseban dojam na mene je ostavio fenomenalni Goran Dragić. Stvarno je veliki sportista i čovjek i vidi se da vuče korijene iz naše Bosne. Njegov je otac moj zemljak“, rekao je Bešlić , koji je dodao da je posebno za Dragića otpevao pesmu „Ja bez tebe ne mogu da živim“.

mozzartsport.com

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!