Mega Bemaks od naredne sezone

#MegaLeks #KkMegaBemaks

Košarkaški klub Mega Leks od naredne sezone takmičiće se pod nazivom Mega Bemaks, pošto su danas potpisali novim spoznorski ugovor s crnogorskom građevinskom firmom Bemaks, saopšteno je na sajtu kluba.

Mega sedam puta mijenjala ime

Mega će s novim nazivom nastupati do kraja sezone 2018/19.

„Iz godine u godinu rastemo kao klub trudeći se da vodimo racionalnu poslovnu politiku i da odgovorno prilazimo svim izazovima sa kojima se susrećemo. Veliku podršku u tome imamo od strane naših sponzora bez kojih napredak ne bi bio moguć. Sa kompanijom Bemaks imamo izuzetno pozitivna iskustva i veoma nam je drago što je naše partnerstvo ovim ugovorom podignuto na najviši nivo. Trudićemo se da sa naše strane opravdamo ukazano povjerenje“, rekao je generalni menadžer kluba Goran Ćakić.

Bemaks je najuspješnija crnogorska građevinska kompanija, a tokom prošle sezone je bila sponzor mlađim kategorijama kluba iz Sremske Mitrovice.

„Nakon dvije godine uspješne saradnje sa Mega Leksom, ove godine idemo korak dalje i na obostrano zadovoljstvo postali smo generalni sponzor sad već Mega Bemaksa. Dobitna kombinacija je da najbolji idu sa najboljima, tako da uz našu punu podršku, radujemo se i iščekujemo nove Mega pobjedničke rezultate“, rekla je direktor korporativnih poslova kompanije Bemaks Kristina Đuretić.

Mega je od osnivanja 1998. sedam puta promijenila ime.

Klub iz Sremske Mitrovice prvi zvaničan nastup sa novim imenom imaće na predstojećem NBA draftu 23. juna.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!