GLASINE! Bojan Veličković dobio borbu na UFC priredbi u Sydneyu!

Skärmavbild-2017-09-02-kl.-18.09.21.png

UFC ovo još nije potvrdio alisu domaće novine u Austrailiji “couriermail.com” izašle sa informacijom da se Bojan Veličković bori sa njiovim borcem Jake Matthewsom.

Matthews ima dva uzastopna poraza iza sebe i poslednji put je bio u akciji na “UFC Fight Night 101 – Whittaker vs. Brunson” kada se suočio sa Andrew Holbrook om od kojeg je poražen podeljenom odlukom sudija.

Veličković ima jedan poraz iza sebe od Darrena Tilla sa kojim je ukrstio rukavce na UFC priredbi koja se održala u Rotterdamu i tamo je poražen jednoglnasom odlukom sudija.

Naime ovo nije UFC još potvrdio ali je Jake davao izjave za “couriermail.com” povodom ove borbe gde je izjavio sledeće:

“I was starting to stress a bit … thinking I wasn’t going to get one (fight),” Matthews said in announcing his move to welterweight. My first thoughts were ‘I’ve never heard of him (Velickovic) before. We went and did our research. He’s tough, he’s in the UFC so it’s going to be a hard fight regardless of who I get.”

On nije znao za Veličkovića ranije ali kada je malo bolje pogledaovideo je da je on dobar borac i misli da će to da bude dobra borba. Takođe je izjavio da je srećan što se bori sa Velijem i da mu sada traži njegoce loše strane.

“But I’m happy with the match-up. I think we match up really well. He hasn’t been finished in any of his losses, he’s pretty resilient and durable so we’re looking to find his weaknesses.”

Ova priredba će se održati u Sydney 19. novembra.

Izvor: MMA Novosti

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!