Konor Megregor je pristao, čeka se Flojd Mejveder

#ConorMcGregor #FloydMayweather #MMA #Box #DanaWhite

Za korak smo bliži još jednoj megaborbi. 

 

Čini se da je ovo vrijeme velikih bojeva. U ringu, na svu sreću. Nakon Entonija Džošue i Vladimira Klička došao je red i na Flojda Mejvedera juniora i Konora Mekgregora.

Pregovori traju već više od godinu dana, izjave se periodično pojavljuju iz oba tabora, ali još nije bilo ozbiljnijeg pozitivnog signala. Sve do sada! Jer oglasio se prvi čovek UFC-a (Ultimate Figting Championship), Dena Vajt rekavši da je njegov borac spreman „ko puška“.
„Konor je potpisao ugovor za borbu, on je pristao i sada čekamo drugu stranu. I dalje ne mogu da tvrdim da je borba dogovorena 100 posto, ali je barem pola posla urađeno. Sada je na potezu Flojd Mejveder i njegov tim“, jasan je Vajt.

On je ujedno konačno pojasnio da je Mekgregor pristao da se borba odvija po pravilima profesionalnog boksa, iako je on prije svega MMA borac. Bokserske rukavice je navukao poslednji put kada je imao 10 godina, a spreman je da izađe na megdan možda i najboljem bokseru svih vremenu. Čovjeka koji je završio karijeru sa 49 pobjede i bez poraza. Hrabro i ludo u isto vrijeme, ali Irac je čovek koji voli izazove, ali i veliku lovu koja je zagarantovana za meč sa Amerikancem.

Slično logikom vodi se i Mejveder koji je rekao da za povrata u ring traži čak 100.000.000 dolara! Za sada se samo zna da će se borba održati u Kaliforrniji gde je Mekgregor dobio i dozvolu.

Izvor: mozzartsport.com

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!