U Splendidu počeo najveci poker turnir: Nagradni fond milion eura

#poker #splendid #texasholdem

U prestižnom becickom hotelu Splendid poceo je veliki poker turnir u igri texas holdem, sa nagradnim fondom od milion eura. Ovo svojevrsno sportsko nadmetanje, u kojem ucestvuje veliki broj najboljih takmicara iz cijelog svijeta, traje do 25. juna, a glavni turnir pocinje 21. juna sa nagradnim fomdom od cak 500.000 eura.


Do sada je održano preko dvadeset turnira u kojima su ucestvovali takmicari iz Sjedinjenih Americkih Država, Rusije, Kine, Srbije, Crne Gore, Rusije, Turske, Ukrajine, Belorusije, Libana, Izraela, Kipra, Italije i drugih zemalja.
Organizatori turnira su Merit poker, Party poker, EAPT i Džek pot. Turnir traja do 25. juna.Do sada je odrzano preko dvadeset turnira, ukupan nagradni fond je ?1.000 000e. Ucesnici takmicenja dobili su povoljne vacancy pakete u hotelu za vrijeme trajanja turnira pa osim takmicenja i zabave na turnirima organizovane su cjelodnevne zabave, ne samo za igrace vec i za njihove porodice. Dnevne zabave na plaži i bazenima, sportske aktivnosti, vecernje žurke na krovu hotela samo su dio ponude.


U ovom takmicenju ucestvuju najbolji igraci poznati kao laureati velikih nadmetanja, a svakog dana turnira ucestvuje oko trista igraca. Fond za ucesnike od 1.000.000 eura obezbijedili su Džek pot i Net Montenegro. Texas Holdem Poker je najpopularnija i najzahtjevnija vrsta pokera (igra sa kartama), koja se zasniva na matematickim analizama kombinacija karata. Ovu igru uglavnom igraju ljudi visokih intelektualnih sposobnosti. Medu
najpoznatijim svjetskim igracima su ugledni univerzitetski profesori sa Harvarda i prestižnih ruskih i londonskih visokih škola, piloti, inženjeri i matematicari.Texsas Holdem je idealan za strateške i matematicke analize zbog cinjenice da svaki igrac kombinuje svoje dvije karte s pet zajednickih. Jednostavnost pravila i popularnost nadahnuce su za brojne knjige u kojima se preporucuju najbolji nacini korišcenja igara za testiranje intelegencije i održavanje intelektualne kondicije.
Veliki poker turnir u Becicima ppodigao je nivo turisticke ponude i privukao veliki broj visokoplatežnih gostiju zbog cega budvanski hotelijeri i ugostitelji zadovoljno trljaju ruke.

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!