Počelo Svjetsko prvenstvo, grandioznu ceremoniju otvaranja obilježio SKANDAL

#Svjetskoprvenstvo #Skandal

Foto: Tviter

Ceremonijom svečanog otvaranja zvanično je počelo 21. Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Kao što je najavljeno, u “žar-ptici”pojavila se prelijepa Aida Garufilina, za kojom je na travnati teren stadiona “Lužnjiki” pojavio britanski pjevač Robi Vilijams i zapjevao “Feel”…

Po solo izvođenje, pa duet, tek da se zapali masa na tribinama. Za dodatni spektakl pobrinulo se oko 800 ljudi, koliko je učestvovalo u ceremoniji svečanog otvaranja.

Tokom izvođenja pjesme, Robi Vilijams je srednji prst u kameru koja je pratila događaj.

Gledaoci širom svijeta mogli su samo da budu šokirani ovim postupkom engleske zvezde, i da se pitaju čime je bio izazvan, prenose mediji.

Prisutnima se obratio predsjednik Rusije, Vladimir Putin.

„Dragi prijatelji, pozdravljam sve goste legendarnog moskovskog stadiona Lužnjiki. Sve koji su se okupili u mnogobrojnim navijačkim zonama, sve koji nas gledaju putem malog ekrana i interneta. Čestitam cijeloj mnogonacionalnoj složnoj svjetskoj fudbalskoj porodici početak glavnog turnira planete. Ovaj grandiozni sportski događaj se prvi put odigrava u Rusiji i iskreno se radujemo tome. U našoj zemlji fudbal nije samo najmasovniji sport. Fudbal kod nas zaista vole i to je ljubav na prvi pogled od prvog meča koji je odigran u Rusiji 1897. godine. Odgovorno smo se spremali da organizujemo ovaj grandiozni događaj. Učinili smo se da bi svi mogli da se uključe u ovaj praznik fudbala. Gdje god da živimo i kakve god tradicije da slijedimo sve nas ujedinjuje ljubav prema fudbalu“, rekao je Putin.

Boginju, pehar koji je namijenjen pobjedniku na stadion je unio čuveni golman Iker Kasiljas.

Standard

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!