Nakon pauze, Jadran dočekuje Mornar

Prva međunarodna konferencija o Vrancu i drugim
crnogorskim autohtonim sortama vinove loze

#TriglavRegionalnaLiga #PvkJadran #JadranCarine

Vaterpolisti Jadran Carina igraće večeras u Igalu protiv spliskog Mornara utakmicu osmog kola A1 Triglav regionalne lige.

Foto: PVK Jadran

Crnogorski prvak trećeplasirani je nakon sedam odigranih kola, sa četiri pobjede, dva poraza i neriješenim rezultatom. Mornar je upisao dva trijumfa, tri poraza i remi.

Trener ekipe Jadrana, Vlado Gojković, optimista je pred duel sa hrvatskim timom.

„Uvijek su specifične te prve utakmice poslije pauze i treba imati maksimalnu koncentraciju, jer se izgubi osjećaj pošto je bio veliki period bez utakmica. Mislim da smo odradili kvalitetno ovaj period koliko smo imali slobodno ako izuzmemo praznike i da smo dovoljno spremni da odigramo na nivou na kom želimo. Ako odigramo tako, mislim da bi trebalo da upišemo pobjedu. Pobjeda nam je cilj“, kazao je Gojković i obećao da će ekipa uraditi sve da do pobjede i dođe, prenosi Radio Jadran.

Pročitajte još:   Dvije strasti Marka Petkovića, vaterpolo i ribolov, koji je i vrsta meditacije (FOTO)

On je istakao da je ekipa Mornara mlada, mlađa nego prošle godine, ali ništa manje kvalitetna.

„To je skup svih najboljih hrvatskih igrača do 20 godina, jedan ili dvojica možda nisu tu, a svi drugi su u Mornaru. Oni imaju tu mladost koja im sigurno daje neku energiju, ali mislim da smo u ovom momentu kvalitetniji i da stvari zavise od nas“, naveo je Gojković.

Duel u Igalu počeće u 20 sati i 15 minuta.

Drugi crnogorski predstavnik u A1 ligi, Budva sjutra u 18 sati ugostiće splitski Jadran.

Za sjutra zakazani su i dueli sedmog kola A2 lige, u kojima će Primorac ugostii Zadar (18.30), a Kataro beogradsku Crvenu zvezdu (20).

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!