Sve spremno za idealan skijaški vikend

#SkiCentarKolašin1450

Posjetioce Ski centra Kolašin 1450 tokom ovog vikenda očekuju povoljne vremenske prilike i između 40 i 60 centimetara sniježnog pokrivača. Uslovi za skijanje tokom narednih dana biće najstabilniji u dosadašnjem toku sezone, pa se u subotu i nedjelju očekuje dolazak više hiljada posjetilaca.

Posjetioce očekuje lijepo vrijeme i između 40 i 60 centimetara snijega

Sve žičare (Vilina Voda i Ćupovi) i ski liftovi (Jezerine, Ključ i baby lift) biće u funkciji, a tokom vikenda organizovaće se i domaće prvenstvo u skjanju, kao i međunarodne trke za prikupljanje bodova Međunarodne skijaške federacije, saopštili su iz Ski centra.

Podsjećamo, ski centar je, u saradnji sa kompanijom Telenor, ljubiteljima zimskih sportova omogućio informisanje o uslovima za skijanje putem live stream-a, odnosno prenosa uživo sa skijališta. Uz pomoć Telenor mreže, posjetioci na sajtu www.kolasin1450.com mogu pratiti prenos, putem dvije panoramske kamere na stazama.

„Povoljne vremenske prilike, pripremljene staze i pritupačne cijene iznajmljivanja ski opreme doprinose produžetku uspješne zimske turističke sezone u Kolašinu, koja je počela u januaru“, kažu iz Ski centra Kolašin 1450.

Pročitajte još:   Od utorka jeftinije gorivo

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!