Brazilci našli HAARP antene koje mijenjaju klimu i uništili ih

#Planeta #Antene #Brazil #Haarp #Uništavanje

140522-haarp2_95823e74dfad2494bd0e81a36a228c95.nbcnews-fp-1240-520.jpg

Nekoliko stanovnika Brazila pronašlo je mjesto gdje su smještene HAARP antene, pa su krenuli u rušenje i uništavanje istih, a događaj je i snimljen.

Ovi ljudi vjeruju da je upravo HAARP sistem kriv za klimatske događaje koji ukazuju da nešto ozbiljno nije u redu sa našom planetom – proljeće u sred zime na jednom kraju svijeta, smrznuta Amerika na drugom, snijeg u Sahari, erupcije vulkana, izumiranje brojnih životinjskih vrsta…

Projekat HAARP službeno se predstavlja kao civilni naučni projekat čiji je cilj da pomoću vještačkih promjena temperature u jonosferi istraži njene karakteristike.

Javna je tajna da je riječ o vojnom projektu vojske SAD. Podaci o istom su procurili u javnost 1995. godine. Tada je postalo jasno da HAARP mora da omogući sigurnu komunikaciju sa duboko zaronjenim nuklearnim podmornicama širom svijeta, bez mogućnosti opstrukcije informacija od strane protivnika.

Prema riječima Rozali Bertel, predsjednika Internacionalnog instituta za brigu o ljudskom zdravlju, HAARP je mamutski grijač sposoban da u jonosferi napravi velike promjene. U mogućnosti je ne samo da stvara malene rupe, već i da bezmalo zasijeca atmosferski sloj, koji nas čuva od pogubnih kosmičkih zračenja.

HAARP pretpostavlja uređaj snage 1.7 GW koju putem složenog antenskog sistema može da emituje u ciljano područje jonosfere. Na taj način se izaziva kuvanje jonosfere, koja reaguje zračenjem u području dugih talsnih dužina prema Zemlji, što može da izazove globalne posljedice po klimu, biljni i životinjski svijet i čovjeka.

Ono što je najzanimljivije od svega, prema riječima brojnih istražitelja HAARP sistem i služi za namjerno mijenjanje klime i uređivanje vremenskih neprilika po ljudskoj volji.

Ž.N.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!