Brazilci našli HAARP antene koje mijenjaju klimu i uništili ih

#Planeta #Antene #Brazil #Haarp #Uništavanje

140522-haarp2_95823e74dfad2494bd0e81a36a228c95.nbcnews-fp-1240-520.jpg

Nekoliko stanovnika Brazila pronašlo je mjesto gdje su smještene HAARP antene, pa su krenuli u rušenje i uništavanje istih, a događaj je i snimljen.

Ovi ljudi vjeruju da je upravo HAARP sistem kriv za klimatske događaje koji ukazuju da nešto ozbiljno nije u redu sa našom planetom – proljeće u sred zime na jednom kraju svijeta, smrznuta Amerika na drugom, snijeg u Sahari, erupcije vulkana, izumiranje brojnih životinjskih vrsta…

Projekat HAARP službeno se predstavlja kao civilni naučni projekat čiji je cilj da pomoću vještačkih promjena temperature u jonosferi istraži njene karakteristike.

Javna je tajna da je riječ o vojnom projektu vojske SAD. Podaci o istom su procurili u javnost 1995. godine. Tada je postalo jasno da HAARP mora da omogući sigurnu komunikaciju sa duboko zaronjenim nuklearnim podmornicama širom svijeta, bez mogućnosti opstrukcije informacija od strane protivnika.

Pročitajte još:   Sin Donalda Trampa: Moj otac nije rasista, vidi samo novac

Prema riječima Rozali Bertel, predsjednika Internacionalnog instituta za brigu o ljudskom zdravlju, HAARP je mamutski grijač sposoban da u jonosferi napravi velike promjene. U mogućnosti je ne samo da stvara malene rupe, već i da bezmalo zasijeca atmosferski sloj, koji nas čuva od pogubnih kosmičkih zračenja.

HAARP pretpostavlja uređaj snage 1.7 GW koju putem složenog antenskog sistema može da emituje u ciljano područje jonosfere. Na taj način se izaziva kuvanje jonosfere, koja reaguje zračenjem u području dugih talsnih dužina prema Zemlji, što može da izazove globalne posljedice po klimu, biljni i životinjski svijet i čovjeka.

Ono što je najzanimljivije od svega, prema riječima brojnih istražitelja HAARP sistem i služi za namjerno mijenjanje klime i uređivanje vremenskih neprilika po ljudskoj volji.

Ž.N.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!

Ostavite komentar