(FOTO) Tramp usred porno skandala: Glumica iz filmova za odrasle dobila 130.000 dolara da ćuti o njihovom „susretu“

Bivša glumica u filmovima za odrasle je dobila 130.000 dolara kako ne bi u javnost iznijela detalje njenog odnosa sa Donaldom Trampom, pišu svjetski mediji.

Kako navodi Volstrit žurnal, advokat Tramp organizacije Majkl Koen je organizovao isplatu ćutanje Stefani Kliford, koja je tvrdila da je imala “susret” sa ekscentričnim milijarderom u julu 2006. godine, na jednom golf turniru, prenosi b92.

Taj novac je navodno uplaćen Klifordovoj u oktobru 2016. godine, kada Tramp bio u kampanji za predsjedničke izbore.

Bijela kuća je potom demantovala informaciju navodeći da su to „stare i reciklirane inormacije, koje su objavljene i demantovane prije izbora“.

Mediji javljaju da je Kliford rekla nekom od poznanika da je imala „seksualni susret“ sa Trampom u julu 2006. godine.

Koen takođe nije htio da komentariše svoje učešće u dogovoru, rekavši da je Tramp već demantovao te navode.

Volstrit žurnal dodaje i da je “savjetnički tim Klifordove” zaprijetio da će odustati od dogovora, uz obrazloženje da novac nije isplaćen na način koji je utvrđen.

Ona je 2006. Godine na društvenim mrežama objavila fotografiju sa Trampom.

U januaru 2005. godine Tramp se oženio Melanijom, a skandal sa vulgarnim izjavama predsjednika SAD o „hvatanju ženskog polnog organa“ se dogodio tokom septembra iste godine.

Trampa je već optužila grupa žena za seksualno uznemirivanje i zlostavljanje prije nekoliko godina, što je predsjednik SAD takodje demantovao.

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!