Hoking napravio žurku za putnike kroz vrijeme ali se niko nije pojavio

hoking.jpg

Genijalni Stiven Hoking napravio je žurku za koju je pozivnice poslao tek nakon što se održala, vjerujući da će se, ako postoje putnici kroz vrijeme, toga dana pojaviti bilo ko. Ostao je razočaran jer je bio jedini na zabavi.

<<<Preminuo Stiven Hoking<<<

Iznerviran konstantnim pričama o putnicima kroz vrijeme i o tome da li je moguće putovati iz budućnosti u prošlost, genijalni Stiven Hoking svojevremeno je odlučio da na originalan način odgovori na ovo pitanje. I jednom za sva vremena razriješi tu dilemu i to tako što će organizovati-zabavu.

<<<Hokingove teorije o Bogu, filozofiji, vanzemaljcima…<<<

Njegova premisa bila je jednostavna: Godine 2009. odlučio je da organizuje ogromnu zabavu, o kojoj će se pričati. Postojala je jedna caka: putnici iz budućnosti bili su posebno dobrodošli, tj. to je bila zabava za njih. Hoking nije poslao nijednu pozivnicu sve dok se zabava nije završila.

“Možda, jednom, neko u budućnosti će pronaći pozivnicu i iskoristiti vremensku mašinu da se vrati kroz vrijeme, na moju zabavu, i da dokaže da će putovanje kroz vrijeme jednog dana biti moguće”, rekao je Hoking u video klipu koji se pojavio u njegovom dokumentarnom mini-serijalu “Into The Universe”.

<<<Poznati se opraštaju od Stivena Hokinga<<<

“Srdačno ste pozvani na prijem za putnike kroz vrijeme koje organizuje profesor Stiven Hoking”, stajalo je na pozivnici.

“Održana je u prošlosti, na Univerzitetu Kembridž, Gonvil i Kajus Koledžu, u Triniti ulici, u Kembridžu”, piše američki Newsweek.

Naravno, davanje adrese nije dovoljna informacija za bilo kojeg potencijalnog vremenskog putnika, pa je Hoking ubacio i lokaciju zabave u “tačnim koordinatama u vremenu i prostoru”.

Zabava je održana 28. juna 2009. imala je i dodatno, vrlo važno obavještenje: da nije bilo potrebno da potvrde dolazak.

Čekajući potencijalne goste, Hokingu je bilo jasno da se putnici kroz vrijeme neće pojaviti.

“Kakva šteta. Nadao sam se da će buduća Miss univerzum zakoračiti kroz ta vrata”, rekao je Hoking.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!