Ispovijest Olivera Dragojevića: “Muzika  liječi svaku  bolest“

Nakon što mu je dijagnostifikovan karcinom,  Oliver Dragojević otkazao je nastup na koncertu u Frankfurtu, ali su kolege ipak otpjevale njegove pjesme kao znak podrške , piše avaz.ba.

– Nisam mogao da odem na liječenje u Njemačku jer mi ljekari nijesu dozvolili. Rekli su mi da to može loše da utiče na moje zdravlje i da smatraju da je najbolje da se liječim u Hrvatskoj – rekao je Dragojević.

Pjevač uvažava savjete ljekara, a optimistički duh daje mu snagu da uspije u borbi protiv bolesti.

-Kao  neko  kome je konstatovano da boluje od karcinoma, osjećam se super. Vjerujte mi kad vam ovo kažem, jer samo pozitivnim mislima uspjet ću da se izliječim, sve u protivnom me vodi u totalni ambis – rekao je pjevač.

Podrška porodice ne izostaje u teškim trenucima.

– Dane provodim kod kuće tako što sviram i pjevam. Ujutru ustanem, uzmem gitaru i počnem da sviram i tako po cijeli dan. Nije mi teško, gledam na to kao jednu vrstu rekreacije – otkrio je pjevač koji je tokom svoje dugogodišnje karijere iznjedrio veliki broj numera koje su slušane generacijama.

– Smatram da je najbolje muzikom liječiti bolest. Doduše, meni je muzika život. Gledam da dok god budem posvećen muzici, dotle ću živjeti, jer sam osuđen na to – rekao je Dragojević i dodao da će se boriti do posljednjeg trena.

Kao svaki bolesnik, tako i ja vodim bitku. Ovo su one najvažnije bitke koje neko mora da izgura i bude pobjednik. Jako sam pozitivan jer se tako može sve pobijediti – rekao je pjevač i objasnio da bolest nije ništa strašno.

– To je jedan dio života s kojim se nosiš ili prestaneš. Ja ne želim da prestanem i borit ću se do posljednjeg atoma snage – poručio je Dragojević.

Izvor: avaz.ba

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!