Najčudniji momenat istorijskog samita: “Kime, vidi moju zvijer” (VIDEO)

Kao najbizarniji trenutak susreta Donalda Trampa i Kim Džong-una u Singapuru svjetski mediji su izdvojili onaj kada je Tramp Kimu pokazao svoju “zvijer”. Riječ je oklopnom vozilu prerušenom u limuzinu.

Image result for трамп и ким џонг унTramp i Kim (FOTO: Objektiv Media)

Tramp je, prema pisanju londonskog Dejli Mejla, dozvolio sjevernokorejsmom lideru privilegiju kakvu su imali samo rijetki državnici da kroz otvorena stražnja vrata posebno dizajniranog “kadilaka” vidi unutrašnjost predsjedničkog automobila.

To se, prema izvještajima medija, dogodilo tokom druženja dvojice predsjednika u šetnji oko hotela Kapela, nakon radnog ručka, kada je američki predsjednik poveo Kim Džong-una da mu pokaže svoju “zvijer” kako od milja naziva robusno blindirano predsjedničko vozilo vrijedno 1,6 miliona dolara.

Dejli Mejli piše da je Tramp sa očitom namjerom da impresionira svog kolegu, inače lidera, kako se navodi, najizolovanije i najsiromašnije države.

Na fotografijama se može vidjeti da je Kim bacio pogled na vozilo, a po izrazu lica se nije moglo zaključiti da je bio pretjerano oduševljen.

Izvor: Aktuelno

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!