Најчуднији моменат историјског самита: “Киме, види моју звијер” (ВИДЕО)

Као најбизарнији тренутак сусрета Доналда Трампа и Ким Џонг-уна у Сингапуру свјетски медији су издвојили онај када је Трамп Киму показао своју “звијер”. Ријеч је оклопном возилу прерушеном у лимузину.

Image result for трамп и ким џонг унТрамп и Ким (ФОТО: Објектив Медиа)

Трамп је, према писању лондонског Дејли Мејла, дозволио сјевернокорејсмом лидеру привилегију какву су имали само ријетки државници да кроз отворена стражња врата посебно дизајнираног “кадилака” види унутрашњост предсједничког аутомобила.

То се, према извјештајима медија, догодило током дружења двојице предсједника у шетњи око хотела Капела, након радног ручка, када је амерички предсједник повео Ким Џонг-уна да му покаже своју “звијер” како од миља назива робусно блиндирано предсједничко возило вриједно 1,6 милиона долара.

Дејли Мејли пише да је Трамп са очитом намјером да импресионира свог колегу, иначе лидера, како се наводи, најизолованије и најсиромашније државе.

На фотографијама се може видјети да је Ким бацио поглед на возило, а по изразу лица се није могло закључити да је био претјерано одушевљен.

Извор: Актуелно

Advertisements
Желите рекламу на Порталу Црна Гора? Јавите нам се!

Желите и Ви да пишете за Црну Гору? Придружите нам се!