Predsjednica odbora Dume poručila Ruskinjama da ne spavaju sa stranim navijačima

plasirali-smo-se-na-mundijal-ne.jpg

Predsjednica odbora ruske Dume za pitanje porodice pozvala je Ruskinje da tokom svjetskog prvenstva u fudbalu ne stupaju u seksualne odnose sa stranim navijačima.

Prema riječima Tamare Pletnove, takvo ponašanje Ruskinja stvorilo bi mnogo problema, poput toga da se rađaju djeca u porodici s jednim roditeljem ili se dešava da djeca budu odvedena od strane očeva.

“Čak i ako se dese brakovi nakon takvih situacija, djevojke ne umiju iz njih da se izvuku. Onda, dolaze u moju komisiju, plaču, oduzeto im je dijete i tako dalje”, kazala je Pletnova i podsjetila šta se dogodilo nakon olimpijskih igara održanih u Moskvi 1980. “Poratsao je broj samohranih majki i to drastično”, istakla je ona.

“Ta djeca su kasnije patila i patila. A još ako je u pitanju otac druge rase… Trebalo bi da rađamo našu djecu. Nisam nacionalista, ali ipak… Znam da i djeca pate, a onda ih očevi napuste i to je sve. Ostaju ovdje sa majkom”, izjavila je Pletnova za Radio “Govorit Moskva”.

Podsjetimo, Svetsko prvenstvo u fudbalu počelo je upravo danas, a trajaće do 15. jula. Održavaće se u 11 gradova Rusije: Moskvi, Sankt Peterburgu, Kazanu, Sočiju, Nižnjem Novgorodu, Samaru, Kaliningradu, Jekaterinburgu, Saransku, Volgogradu i Rostovu na Donu.

Očekuje se da će u prijestonici šampionata doći do milion obožavaoca najvažnije sporedne stvari na svijetu, a na sajtu FIFA prodato je više od dva miliona i četiri hiljade ulaznica.

Među stranim navijačima, Amerikanci su najaktivniji, a tu su svakako i fanovi iz Brazila, Kolumbije i Njemačke.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!