Skandal u avio-kompaniji: Piloti snimali stjuardese tokom seksa

Prva međunarodna konferencija o Vrancu i drugim
crnogorskim autohtonim sortama vinove loze

Njemačku avio-kompaniju Kondor trese seksualni skandal. Magazin Focus objavio je da su piloti Kondora tajno snimali stjuardese tokom seksa u avionu ali i „izvan letelica“.

Foto: Thinkstock

Navodno su piloti počeli da se hvale „trofejima“ – kompromitujućim video-klipovima i fotografijama svojih koleginica.

Focus je citirao službu za informiranje kompanije Kondor koja je 12. juna upozorila na „kriminalne konsekvence tajnih video-snimaka i njihovu distribuciju“.

„Očigledno je da su neki piloti tajno pravili slike i video-snimke ženskih članova posade, materijal koji žrtve prikazuje u eksplicitnim seksualnim aktivnostima“, citira Focus detalje iz pisma.

Odeljenje za informisanje kompanije Kondor dodao je da se kompromitujući snimci distribuiraju bez pristanka stjuardesa i upozorio „snimatelje“ na pravne posledice – zaprećenu kaznu zatvora do dvije godine.

Ipak, iz Kondora su poručili da još nemaju dokaze za pokretanje krivičnih prijava, odnosno da barataju „osnovanim sumnjama“ o kojima su obavestili radnika.

Pročitajte još:   Poljska na putu ka referendumu?

Ipak, izvor blizak kompaniji rekao je da su se stjuardese bojale reakcije javnosti ako odu u policiju, pa su slučaj oprezno prijavili čelnicima kompanije.

radiosarajevo.ba

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!