Tragedija u Irskoj: Ubio mlađu braću blizance, pa se objesio

By Gordana Borović

irska


D
vadesetogodišnji Džonatan O’Driskol iz Šarlevila (Kork, Irska) iz za sada nepoznatih razloga ubio je 11 godina mlađu polubraću, blizance Tomasa i Patrika! Tragedija se dogodila u četvrtak predveče dok su im roditelji bili u kupovini, a mladić se poslije zločina odvezao i objesio 15 km dalje!

Roditelji dječaka Tom i Elen bili su, u vrijeme kada se dogodila tragedija, u kupovini. Bio je dogovor da Džonatan, kao najstariji, brine o mlađoj braći. On je otišao po blizance u školu i dovezao ih kući.

Tijela izbodena na više mjesta našla su oko 17 časova mlađa braća stara pet i tri godine. Dječaci su izletjeli iz kuće vrišteći i dozivajući komšije preko ograde.

– Dječaci su urlali iz sveg glasa, dozivali su oca. Odmah smo pozvali policiju – rekao je komšija.

Scena koju su policajci zatekli u kući bila je jeziva, kao iz horor filmova.

Devetogodišnji blizanci nađeni su mrtvi u odvojenim spavaćim sobama. Krvi je bilo svuda. Bili su u školskim uniformama.

– Jadni dječaci umrli su užasnom smrću, izbodeni su nekoliko puta. To je bio napad pomahnitale osobe. Očigledno je da je imao psiholoških problema – rekao je izbor blizak istrazi.

Džonatanovo obješeno tijelo naši su 15 kilometara dalje trojica dječaka, 10-godišnjak i dva 14-godišnjaka, od kojih je jedan bio španski đak koji je upravo stigao u Irsku.

Ispred kuće se sinoć okupilo oko 30 prijatelja i članova porodice. Svi su u šoku i nisu davali izjave. Lokalni sveštenik rekao je da je ovo tragedija koja je uzdrmala cijelu zajednicu.

Za sada je nejasan motiv zločina, kao i događaji koji su doveli do šokantnog dvostrukog ubistva. Međutim, čulo se da je ubica znao da bude preke naravi i da „samo odbrusi“. Sa druge strane, jedan od komšija je rekao da su Tomas i Patrik bili „par nevaljalaca“.

Da li je do zločina dovele promjene u Džonatanu poslije saznanja da je usvojen, pa da su Tom i Elen poslije njega dobili blizance, pokazaće dalja istraga.

(blic.rs)

Izvor: Analitika

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!