Tukli se bejzbol palicama: Obračun Balkanaca ispred restorana u Njemačkoj

#Bejzbolpalice #Tuča #Njemačka

Više državljana Bosne i Hercegovine i Srbije učestvovalo je u fizičkom obračunu ispred restorana brze hrane „Mekdonalds“ u njemačkom gradiću Kolbermor, javljaju tamošnji mediji.

Nekoliko učesnika zatražilo je ljekarsku pomoć zbog zadobijenih povreda, dok su se ostali razbježali kada je policija došla na mjesto incidenta. Policija još uvijek istražuje cijeli slučaj, tako da okolnosti pod kojima je došlo do masovne tuče za sada nijesu poznate. Lokalni mediji javljaju da su u tuči korištene i bejzbol palice. U incidentu navodno niko nije uhapšen, a policija još uvijek traga za akterima, prenose Nezavisne novine pisanje njemačkih medija.

Takođe, lokalne vlasti pokušavaju da nađu svjedoke, kako bi što prije riješile slučaj.

Portal „mangfall.24.de“ piše da se u redakciju javio jedan od navodnih učesnika tuče, koji je izjavio da je u trenutku kada je tuča počela sa porodicom napuštao restoran. Navodi se da je odlučio da se javi novinarima jer želi da razriješi cijelu situaciju. On je navodno pokušao da umiri situaciju i da razvadi ljude koji su se potukli, ali je na kraju i sam povrijeđen u incidentu. Naveo je da su mnogi ljudi stajali sa strane i samo posmatrali događaj, ne pokušavajući da umire učesnike.

Antena M

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!