Ubila sina od osam mjeseci jer joj je svekar silovao ćerku 

#Majka #Dijete #Ubistvo #Beč

BEČ – Istraga koja je vođena u Beču nakon što je majka (38) porijeklom iz Srbije u bolnici Donaušpital ubila osmomjesečnog sina Teodora, a potom sebi prerezala vene, otkrila je jezive detalje.

Zločin se dogodio 3. januara, a pozadina, kao i motiv, ovog jezivog čina može biti monstruozno saznanje da je deda silovao četvorogodišnju ćerku nesrećne žene.

Kako su austrijski mediji objavili, u ponedjeljak je uhapšen ženin svekar zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoju četvorogodišnju unuku.

-Sve se otkrilo kada je žena sa svoje dvoje djece primljena u bečku bolnicu jer se mali Teodor loše osjećao- pišu austrijski mediji.

Poslije pregleda ljekari su posumnjali da i sa djevojčicom nešto nije u redu, a ubrzo su poslije razgovora bili uvjereni da je seksualno zlostavljana.

Odmah je pozvana i policija, kada je otkrivena stravična istina da je deda silovao svoju unuku – rekao je za lokalne medije izvor blizak istrazi.

On je dodao i da se deda, penzionisani viši službenik u ministarstvu, seksualno iživljavao nad djetetom tokom božićnih praznika.

-Kada je saznala šta se desilo, ovoj majci se svijet srušio. Ona je očigledno u trenutku nervnog rastrojstva u bolničkoj sobi ugušila jastukom sina i pobjegla. Međutim, pronašla ju je jedna medicinska sestra sa presječenim venama. Ona je spasena i smeštena na psihijatriju i više nije u životnoj opasnosti- objasnio je izvor.

(Kurir)

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!