Turistička agencija traži “profesionalne blejače”

#Zanimljivosti #Blejači #Posao #TurističkaAgencija

photo-1489275259429-70f6ef5705c1.jpg

Svi oni koji provode dane tražeći nove načine da izbjegavaju rad, sada imaju priliku da se pijave za posao u firmi koja je spremna da za takve „aktivnosti“ plati.

Naime, švedska turistička agencija TUI je objavila oglas u kojem traži „profestionalne blejače“ koji će imati samo jedan zadatak: da sjede i ne rade ništa!

Oni će biti smješteni u dobne ležaljke u dijelu kancelarije preuređenom da izgleda kao mediteranska plaža, a jedino što će se od njih zahtijevati jeste da izgledaju opušteno i ne komuniciraju sa mušterijama i zaposlenima u agenciji.

Kao u slučuju oglasa za standardne poslove, i ova kompanija je eksplicitno napomenula šta očekuje od svojih novih radnika, s tim da su njeni zahtjevi u najmanju ruku neuobičajeni. Oni traže zaposlene koji neće razmišljati izvan ustaljenih okvira, koji mrze stvari kao što su produktivnost i poštovanje rokova, a posebnu prednost će dobiti kandidati koju imaju iskustva u spavanju na poslu!

Zvuči sjajno, zar ne? Ako vidite sebe na ovom poslu, svoju prijavu možete poslati na ovom sajtu. Ona ne treba da sadrži biografiju i propratno pismo, već je potrebno da samo napišete u par rečenica zašto ste vi najveći blejač i pošaljete fotografiju na kojoj se nalazite u maksimalno opuštenoj pozi.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!