Vodič za „Krug oko Korita“ na tri jezika

#PješačkaStaza #TurističkeOrganizacije #KrugOkoKorita

Audio vodiči za panoramsku rutu „Krug oko Korita“ na tri jezika – crnogorskom, engleskom i njemačkom od sada su dostupni turistima i građanima na sajtu ili Android i iOS aplikaciji izi.Travel.

Aplikacija u zavisnosti od tačne lokacije korisnika automatski aktivira sadržajne i interesantne priloge

Izi.TRAVEL je jedan od najvećih portala za audio vodiče na svijetu, sa preko 240.000 korisnika mjesečno i 2,6 miliona instaliranih aplikacija širom svijeta. Vodič sadrži detaljne opise znamenitosti duž rute, intervjue sa pojedinim mještanima naselja koja se nalaze duž rute, kao i detaljne informacije o istorijskim zanimljivostima.

Aplikacija izi.TRAVEL sa audio vodičem je proaktivna, pa u zavisnosti od tačne lokacije korisnika, koju aplikacija prepoznaje, automatski aktivira sadržajne i interesantne priloge koji se tiču same lokacije.

.

„Panoramska ruta „Krug oko Korita“ dugačka je oko 65 km i uređena je tokom 2015. i 2016. godine. Duž rute je postavljena turistička signalizacija, uređena su četiri vidikovca na kojima su postavljene klupe i info table, a uređena je i pješačka staza u dužini od 5 km, dok je za muzej Marka Miljanova na Medunu urađen posebni audio vodič na crnogorskom i engleskom jeziku“, navodi se u saopštenjhu Ministarstva turizma.

Pročitajte još:   Lazanje s mesom i bešamelom

Javnosti su dostupne štampane mape na crnogorskom, engleskom, njemačkom, ruskom, albanskom, poljskom i francuskom jeziku, a na sajtu Nacionalne turističke organizacije dostupna je i elektronska brošura.

Detaljne informacije o panoramskoj ruti „Krug oko Korita“ sa linkovima za download audio vodiča mogu se pronaći

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!