Аета Салх добитница признања “Дама године региона“

Аета Салх

Подгоричанка мр Аета Салх добитница је признања “Дама године региона“. Салх је то вриједно призање уручено прошлог мјесеца у Врњачкој Бањи.

Догађај “Дама године региона“, представља годишњу додјелу признања успјешним женама, препознатим по свом раду и друштвеном доприносу са еx YУ простора.
Домаћин манифестације “Дама године регион 2018“ је био предсједник општине Врњачке Бање Бобан Ђуровић, а читав догађај се одиграо 16. и 17.октобра у ексклузивном простору хотела “Фонтана“ у Врњачкој Бањи, гдје су и крунисане најуспјешније жене из еx YУ простора. Поред 25 лауреата, бројних новинара, догађају су присуствовали и бројне ВИП званице са еx YУ простора.

-Част је бити регионално признат за свој рад, ова награда јесте велика подршка и сатисфакција за мој даљи рад, али уједно и добра порука млађим генерацијама. Велико је задовољство бити међу значајним именима са еx YУ простора, који имају дугогодишњу препознату каријеру, док су приватно једноставни људи и то је та нит што их чини великим. Овакви скупови стварају нова пријатељства, размјењују се искуства из различитих друштвених сегмената. Дају на значају жени чију моћ не треба занемарити, то је заиста снажна сила -рекла је Салх за портал Црна Гора.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Novinarka Milanka Ćorović, rođena Podgoričanka, bira teme i piše članke/kolumne koji nas podsjećaju da su ''istinske vrijednosti isključivo one koje odgovorno i marljivo gajimo u sebi'' i da je kontinuirani rad ''najveća životna investicija''. Vječita zaljubljenica u prirodu, pisanu, a i datu riječ :) Čitamo se...