„50 nijansi sive“ već obara rekorde

By kristina cetkovic

3107siva


N
ajavni video za „50 nijansi sive“ postao je najgledaniji trejler u 2014. godini za manje od jedne sedmice.

Iz filmske industrije kažu da je promotivni video Sema Tejlora Džonsona pokupio 36,4 miliona pregleda na YouTube kanalima, od 24. jula, kada se našao na internetu. To znači da je „50 nijansi sive“ potukao rivale poput „Mladih mutanata nindža kornjače“, s 31 milionom pregleda, kao i „Godzilu“ i „Transformers: Doba izumiranja“, koji su dostigli 26,3 miliona pregleda ove godine.

Trejler je prošle nedjelje označen i kao najpopularniji ovogodišnji video na Facebooku, s ukupnim zbirom od čak 1,2 miliona, kada su u pitanju lajkovi, dijeljenja i komentari.

„50 nijansi sive“ prevazišao je negativni publicitet, koji se pojavio zbog odlaska originalnog glumca Čarlija Hanema, kao i zabrinutost obožavalaca da će to značiti da će film biti blaži u poređenju sa seksualnim maštarijama, koje čine okosnicu romana E.L. Džejms, koje su joj poslužile kao osnova.

Zvijezda „50 nijansi sive“ je glumac Džejmi Dornan iz Sjeverne Irske, koji tumači ulogu nastranog milionera Kristijana Greja, dok američka glumica Dakota Džonson igra mladu djevicu Anastasiju Stil, koja postaje njegova seksualna robinja.

Očekuje se da film „50 nijansi sive“ bude prvi dio trilogije baziran na bestselerima britanske autorke E.L. Džejms, a bioskopska premijera zakazana je za 13. februar naredne godine.

Via: Analitika

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!