„Budva na pjenu od mora“ i na Kosovu

By Balsa Knezevic

0308butuae


N
a inicijativu i posredstvom predsjednika Udruženja Crnogoraca Kosova Slobodana Vujičića i direktora MM Production Montenegro, Milutina Mime Karadžica došlo je do potpisivanja ugovora između MM production i Radio Televizije Kosova-RTK o emitovanju serije „Budva na pjenu od mora“, koja će početi da se emituje na RTK od septembra tekuće godine.

U Budvi je takođe zaključen i ugovor o saradnji između MM Production Montenegro i Udruženja Crnogoraca Kosova– UDCK. Ugovorne strane su se usaglasile da UDCK pomogne promociju serije „Budva na pjenu od mora“ na Kosovu.

Pored Milutina Mime Karadžica i Slobodana Vujičića potpisivanju ugovora u Budvi su prisustvovali i Generalni direktor RTK Mentor Šalja, Direktor Visonteam Dragan Đurković, vlasnik najvećeg univerziteta u regionu AAB smještenog u Prištini , Iljir Tafa, inače poznatiji kao Mentor iz serije” Lud, Zbunjen Normalan”.

Sastanku se priključio i Generalni direktor RTCG Rade Vojvodić koji je sa svojim kolegom Mentor Šaljom govorio o budućim modelitetima zajedničke saradnje između RTCG I RTK.

Čitav događaj je zabilježila Redakcija na crnogorskom jeziku koja je pri RTK2.

„Ovim Udruženje Crnogoraca Kosova nastavlja da na najbolji i najkvalitetniji način promoviše Crnu Goru na Kosovu i jača dobrosusjetske odnose između matice i domujičićovine“, kazao je Slobodan Vujačić.

Via: Analitika

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!