Gordan Kičić uskoro režira filmsku drama-komediju

1255615_kicic-foto-dragana01-dragana-udovicic_ls.jpg

“Uskoro ću se oprabati kao reditelj filma koji će žanrovski podsjećati na drama-komediju, nešto slično ostvarenju Moj tata na određeno vrijeme”, najavljuje za Tanjug Gordan Kičić.

Glumac srednje generacije oprobao se do sada u karijeri kao producent filma “Ustanička ulica”, a uskoro će potpisati režiju ostvarenja za koje, su kako kaže, odobrena sredstva od strane Filmskog centra Srbije.

“Plan je da krajem godine počnemo realizaciju filma koji žanrovski nije mnogo zastupljen u našoj kinematografiji u posljednje vrijeme. Uskoro ću se oprabati kao reditelj filma koji je zapravo drama – komedija. Takvih nekoliko ostvarenja je snimano krajem osamdesetih godina prošlog vijeka i publika ih je jako voljela”, kazao je Kičić.

Kičić napominje da je u medijima sve manje mjesta za pozorište i da je rad glumaca mnogo vidljiviji kada učestvuju u snimanju televizijskih serija, šou programa ili filmova.

“Svi treba da znaju da se u beogradskim pozorištima ozbiljno radi i stiže do vrijednih umjetničkih zahvata. Rad u pozorištu glumce održava u životu”, kazao je Kičić.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!