Spoj ljubavi i smijeha

Romantične komedije  uvijek su dobro došle. Nasmiju, ispričaju  anegdotu iz života glavnih aktera koje spaja šta drugo nego ljubav. Iako možda niste ljubitelj komedija, romantiku u tandemu sa smijehom ne izbjegavajte.

Srodna slika

Foto:https://www.popsugar.com

Živimo brzo, zatrpani gomilom obaveza, kratkim rokovima  i sve to uz premalo slobodnog vremena. Nakon radne sedmice potreban  je odmor i vrijeme za sebe. Otputujte za vikend, posjetite Spa centar ili odgledajte dobar film.

Ako se odlučite za treću opciju, preporučujemo romantičnu komediju. Drama, horor i akcija su uzbudljivi, ali nisu materijal uz koji ćete odmoriti. Više podstiču napetost i ostavljaju osjećanje straha.

Predstavljamo 5 romantičnih komedija koje morate pogledati. Naš izbor su malo starija ostvarenja, a vi sami birate da li ste za njih ili nešto novije.

  1. Luda, glupa ljubav

Ovo je priča o muškarcu srednje dobi čiji se život mjenja kada mu žena zatraži   razvod i ostavi ga zbog drugog. Skrhan propašću braka, utjehu pronalazi u kafani. Tamo sreće čovjeka koji mu  postaje prijatelj i nudi pomoć u vraćanju vjere u sebe. Film je prikazan 2012 godine a  glavne uloge pripale  su Stivu Keleru, Rajanu Goslingu i  Džulijen Mur.

Rezultat slika za luda glupa ljubav

Foto:http://www.filmski.net

  1. Kako izgubiti dečka za deset dana

Njen pokušaj da pomogne prijateljici da sačuva posao i njegovi napori da ostvari željeni poslovni uspijeh  dovode ih na istu stazu. Putevi dvoje mladih ljudi ukrštaju se  i komplikuju, a totalni fijasko može spriječiti jedino ljubav. Ovo ostvarenje je iz 2003 godine. Glumačku postavu čine Kejt Hadson i Metju Mekonahi.

Rezultat slika za kako izgubiti decka za 10 dana

Foto: https://wannabemagazine.com

3. Praznik

Neobična priča o dvije neobične žene. Obje su usamljene, a kako bi bar na kratko pobjegle od tog osjećaja i svoje stvarnosti odlučuju se na sledeće. Zamjenjuju svoje domove za vrijeme Božićnih praznika. Ovakav potez ne može proći bez komičnih situacija. Film je ekranizovan davne 1967 godine a u glavnim ulogama našle su se Kameron Dijaz, Kejt Vinslet i Džud Lo.

Rezultat slika za film praznik

Foto:https://mojtv.hr

4. Zapravo ljubav

Deset priča o deset ljubavnih parova. Radnja se dešava nekoliko nedelja pred Božić. Ljubav, žene i muškarci i praznici. Ne može faliti zabave i smijeha.  Ni jedan dan nije dosadan i isti, kamoli Božić. Film je snimljen 2003 godine, a likove su vjerno predstavili Kira Najtli, Hju Grant, Rovan Etkison i Ema Tompson.

Rezultat slika za film zapravo ljubav

Foto: https://mojtv.net

5. Prosidba

Ona je šefica u problemu, a on radnik koji joj može pomoći. Ali ne bez naknade. Želi da  se osveti za sve godine torture na poslu. Zanimljivu i komičnu priču o životu, problemima, izazovima i neizbježnoj ljubavi, donose Sandra Bulok i Rajan Rejnolds. Prosidba je publici predstavljena 2009 godine.

Rezultat slika za film prosidba sandra bulok

Foto:https://rs.titlovi.com/

Kada ugrabite  slobodno vrijeme, pružite sebi partiju smjeha i pozitivnih osjećanja. Svima su potrebna i nikad ih nije previše.

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!

Ostavite komentar