Afirmacija mode, snage, muzike i uma

#Moda

23517563_1374384552687662_6412550597887612756_n.jpg

Revijama naše poznate kreatorke Sanje Bobar, koja je predstavila kolekciju inspirisanu agentom 007 i njegovim djevojkama, ali i gostiju iz Italije Giorgio Magnani-Baldinini-Santoni-Antonelli by Tenero Fashion, kao i kolekcijom proslavljene srbijanske kreatorke Verice Rakočević, koja je inspirisana ženom čija estetika iskače iz banalne erotičnosti i koja karakter i snagu uma stavlja ispred haljine, spuštena je zavjesa na jesenje izdanje XXII Plantaže Montenegro fashion weeka.

Foto: MFW

Podsjećanja radi, prvo veče crnogorske nedjelje mode održano je u biznis kuli Capital plaza centra, uz bogat program najnovijih modnih trendova za žene i muškarce. Na pisti su se mogli vidjeti komadi za svakodnevne, poslovne i svečane prilike, a više nego ikada ranije posvećena je pažnja i modnim kombinacijama za djecu, kroz dio kolekcije brendova Mango kids i UGG.

Foto: MFW

Publika je u prepunoj sali uživala u autorskim kolekcijama Milene Đurđić, koja je bila inspirisana Nikolom Teslom, zatim Maje Velimirov sa kolekcijom glamuroznih haljina “Maja”, Edite Nimanbegu sa svečanim haljinama objedinjenim pod nazivom „Searching for the light” i konačno srbijanskog kreatora Bata Spasojevića koji je donio dah Pariza u Crnu Goru, prikazujući kolekciju „Art and Rock Therapy”.

Foto: MFW

Drugo veče, održano u podrumu Šipčanik obilježili su Jelena Roganović Đurić sa šik kolekcijom “Dress Code”, Nada Pavlović sa “Esperanza” crno-bijelim modelima, Antony Morato by Paradiso, Wallone Fashion Group, ali i Milena Vujačić sa 17 total look-ova, Ready-to-wear i Haute Couture modela.

Foto: MFW

Takođe, u okviru posljednje večeri crnogorske nedjelje mode upriličena je promocija najnovije spota Momčila Zekovića Zeka za numeru “Smotana pjesma”, koju je uradio za potrebe izdanja “Džep sa tajnama” sa splitskom klapom Mriža, ali i premijerna degustacija novog crvenog vina kompanije Plantaže EPOHA (kupaža vinskih sorti merlot i kabernet).

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!