Đurković: Ostvarila sam san

Najljepša Evropljanka, Kristina Đurković kazala je, gostujući u Jutarnjem programu TVCG, da je tom titulom ostvarila san, kao i da je otvorila vrata i za druge crnogorske manekenke.

Đurković u studiju Jutarnjeg programaFoto: Đurković u studiju Jutarnjeg programa

Đurković je nedavno osvojila priznanje Miss Evrope, na izboru „Miss Tourism world“, koji je održan u Kuala Lumpuru u Maleziji.

„Tek su slegli utisci. Ovakva titula je san svake djevojke koja se bavi manekenstvom. Svaka djevojka koja pođe na takvo takmičenje raduje se tituli, bila sam spremna na sve to i sada idemo dalje“, navela je Đurković.

Na takmičenju je bilo više od 100 djevojaka, najviše iz Evrope, njih 32.

„Malezija je prelijepa zemlja, a djevojke su bile fantastične. Atmosfera je bila neopisiva i nije se osjećao duh nadmetanja i ljubomore. Ovo takmičenje ću pamtiti do kraja života“.

Đurković navodi da kada je došla na takmičenje pola djevojaka nije ni znalo gdje je Crna Gora, navodeći kako su mislile da se naša zemlja nalazi u Južnoj Americi.

„Drago mi je što je Crna Gora prvi put ove godine imala predstavnicu na ovom takmičenju i odmah je osvojena titula. Ovo je veliki uspjeh i otvorila sam vrata budućim predstavnicama iz naše zemlje“, navela je Đurković.

Kaže da trenutno razmišlja o obavezama na fakultetu, jer studira na Univerzitetu Donja Gorica i Fakultetu za bezbjednost u Beogradu.

http://rtcg.me/upload/boxFileData/2018/02/24/269098/MISS%20Evrope.mp4 Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!

Ostavite komentar