Samoća je suđena za ova tri znaka

Prva međunarodna konferencija o Vrancu i drugim
crnogorskim autohtonim sortama vinove loze

#Love&Sex #Horoskop #Samoća

lonely-girl-wide.jpg

Sa nekim znacima je veoma teško da održite vezu. Za ova tri znaka samoća je kao sudbina i to zbog svog njihovog nezgodnog karaktera, prenosi AstroZabava.

Bik

Bikovi mogu da budu sjajni u vezi, nesebični su i sve će uraditi za osobu koju vole, ali u samom startu veze često prave veliku grešku, a to je da se previše otvaraju i previše daju, dok veza još praktično nije ni počela. Zbog toga često budu iskorišćeni, jer ne mogu na vrijeme da prepoznaju pravo lice osobe koja im se dopada.

Djevica

Problem sa Djevicama je taj što stalno analiziraju partnera. Svakom pokretu i riječi daju prevelika značenja, ili čak i značenja kojih uopšte i nema. Tako imaju nevjerovatan talenat da stvore problem od sasvim bezazlene situacije.

Vaga

Vage, kao što im i ime kaže, stalno nešto mjerkaju i nikada nisu u potpunosti posvećene vezi u kojoj su trenutno. Stalno se osvrću okolo i gledaju šta se još nudi na tržištu, a u međuvremenu zanemaruju probleme koji im se dešavaju u vezi, jer se nadaju da će nešto da “iskrsne”. A kada ne iskrsne, razočarane odlaze iz veze.

Pročitajte još:   Srpski pjevač otkrio kako se dovijao ne bi li PREVARIO suprugu, sa kojom je u braku već 29 godina

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Ostavite komentar