Miss Tourism World Kristina Đurković: Pobjedila sam zbog najboljeg predstavljanja svoje zemlje

 

Kristina Đurković

Crnogorska ljepotica koja je na izboru Miss Tourism World u Kuala Lumpuru osvojila titulu najljepše Evropljanke,Kristina Đurković, danas je sa medijima u hotelu „Ramada“ podijelila svoje utiske po povratku iz Malezije.

-Utisci su se zaista slegli nekih 15-ak dana od mog povratka iz Miss Tourism World. Prezadovoljna sam i tek sad sam svjesna uspjeha. Drago mi je što sam osvojila titulu Miss Tourism Europe iz razloga što sam svoju zemlju predstavila na najbolji mogući način, što nisam to priznanje osvojila jer sam imala najljepši osmjeh, oči ili haljine, već zato što sam se potrudila da od 32 djevojke koje su bile u mojoj konkurenciji, najbolje predstavim svoju zemlju – rekla je Đurković.

Kako kaže, u planu ima da se posveti studijama kako bi nadoknadila propušteno zbog takmičenja.
-Studentica sam diplomatije i bezbjednosti pa ću da se skoncentrišem na fakultetske obaveze koje sam zbog takmičenja morala da stavim sa strane.

Ova titula sa sobom nosi i određene obaveze pa moram da budem prisutna na svim turističkim događajima u Crnoj Gori i u cijeloj Evropi, da se odazovem svakom pozivu koje mi uputi kompanija „Miss tourisam world“ iz Londona. Uskoro idem za Berlin, imam dosta obaveza koje me čekaju, nisam se nadala tituli, ali mi je drago što ću imati sve te obaveze –  rekla je Đurković.
Prema njenim riječima, najveće zadovoljstvo joj je to što „mnoge takmičarke nisu ni znale gdje je Crna Gora“, ali je ona uspjela to da promijeni. Crnogorska ljepotica je osim utisaka pričala i o povredi noge zbog koje je morala još više napora da uloži kako bi sve na kraju bilo onako kako je i zamislila.


Na konferenciji za medije bio je prisutan i Dražen Brajović ispred hotela „Ramada“, koji je bio glavni sponzor Đurković na pomenutom takmičenju.
-Kristina je u dalekoj Maleziji na pravi način predstavila svoju zemlju, njene ljepote, kulturu i turistički potencijal, kao i sve vrijednosti sa kojima se mi, kao narod ponosimo. Svi oni koji čine hotel „Ramada“ u Podgorici ističu veliko zadovoljstvo zbog ovog uspjeha. Činjenica je da je naš hotel prepoznao ogroman Kristini potencijal u brojnim segmentima i izašao u susret kao jedan od glavnih sponzora, te bio oslonac na njenom putu ka ostvarenju zacrtanog cilja – poručio je Brajović, koji je istakao da je Đurković zaštitno lice hotela, ali i šoping centra „Mall of Montenegro“.

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!