Мисс Тоурисм Wорлд Кристина Ђурковић: Побједила сам због најбољег представљања своје земље

 

Кристина Ђурковић

Црногорска љепотица која је на избору Мисс Тоурисм Wорлд у Куала Лумпуру освојила титулу најљепше Европљанке,Кристина Ђурковић, данас је са медијима у хотелу „Рамада“ подијелила своје утиске по повратку из Малезије.

-Утисци су се заиста слегли неких 15-ак дана од мог повратка из Мисс Тоурисм Wорлд. Презадовољна сам и тек сад сам свјесна успјеха. Драго ми је што сам освојила титулу Мисс Тоурисм Еуропе из разлога што сам своју земљу представила на најбољи могући начин, што нисам то признање освојила јер сам имала најљепши осмјех, очи или хаљине, већ зато што сам се потрудила да од 32 дјевојке које су биле у мојој конкуренцији, најбоље представим своју земљу – рекла је Ђурковић.

Како каже, у плану има да се посвети студијама како би надокнадила пропуштено због такмичења.
-Студентица сам дипломатије и безбједности па ћу да се сконцентришем на факултетске обавезе које сам због такмичења морала да ставим са стране.

Ова титула са собом носи и одређене обавезе па морам да будем присутна на свим туристичким догађајима у Црној Гори и у цијелој Европи, да се одазовем сваком позиву које ми упути компанија „Мисс тоурисам wорлд“ из Лондона. Ускоро идем за Берлин, имам доста обавеза које ме чекају, нисам се надала титули, али ми је драго што ћу имати све те обавезе –  рекла je Ђурковић.
Према њеним ријечима, највеће задовољство јој је то што „многе такмичарке нису ни знале гдје је Црна Гора“, али је она успјела то да промијени. Црногорска љепотица је осим утисака причала и о повреди ноге због које је морала још више напора да уложи како би све на крају било онако како је и замислила.


На конференцији за медије био је присутан и Дражен Брајовић испред хотела „Рамада“, који је био главни спонзор Ђурковић на поменутом такмичењу.
-Кристина је у далекој Малезији на прави начин представила своју земљу, њене љепоте, културу и туристички потенцијал, као и све вриједности са којима се ми, као народ поносимо. Сви они који чине хотел „Рамада“ у Подгорици истичу велико задовољство због овог успјеха. Чињеница је да је наш хотел препознао огроман Кристини потенцијал у бројним сегментима и изашао у сусрет као један од главних спонзора, те био ослонац на њеном путу ка остварењу зацртаног циља – поручио је Брајовић, који је истакао да је Ђурковић заштитно лице хотела, али и шопинг центра „Малл оф Монтенегро“.

Advertisements