Preko 15.000 posjetilaca za dvije večeri

Nastupima DJ-a Thomasa Golda, sastava Zap me strobe i Divolly & Markward, zatim DJ-eva Damjana Eltecha, Wooxe, Lanmija i Caka završen je ovogodišnji Thunder fest na beranskom aerdoromu, koji je sa više od 15.000 posjetilaca, tokom dvije večeri, najposjećeniji do sada.

.Foto: .

Organizatori najvećeg festivala na sjeveru Crne Gore mogu biti više nego zadovoljni jer pored rekordne posjete sa punim pravom mogu reći da je peto izdanje Thundera bilo i, kada se pogleda lista učesnika, najinteresantnije do sada jer su i prvo i drugo veče nastupile velike svjetske, regionalne i domaće zvijezde.

.Foto: .

„Šlag na tortu dvodnevnog muzičkog hepeninga na beranskom aerodromu stavio je Thomas Gold, jedan od tri najbolja DJ-a u Evropi, koji je odličnim setom potpisao završnu žurku. Drugo veče ovogodišnjeg festivala iz vedra neba obilježio je i beogradski sastav Divolly & Markward, fantastičnim nastupom, ali i najbolji EDM duo u regionu Zap me strobe koji je podsjetio na svoj sjajan prošlogodišnji nastup na Thunder festu“, saopštili su organizatori.

Ljubitelji elektronskog zvuka drugo veče Thundera pamtiće i po odličnim setovima koje su puštali DJ Wooxa i Damjan Eltech, kao i najbolji gradski DJ-evi Cako i Lanmi.

.Foto: .

Podsjetimo, prvo veče festivala rezervisano za hip hop izvođače, svojim nastupima obilježili su Who See, THCF, Rimski i Corona, DJ Gru uz podršku lokalnih DJ-eva.

Organizator Thunder festa 2018 bila je Turistička organizacija Berane, pokrovitelj Opština Berane, a generalni sponzor Nikšićka pivara. Festival je podržalo i Ministarstvo kulture Crne Gore.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!

Ostavite komentar