5. ДЈЕЧИЈИ МАСКЕНБАЛ СПОРТСКО-РЕКРЕАТИВНОГ ЦЕНТРА БАР

5. ДЈЕЧИЈИ МАСКЕНБАЛ СПОРТСКО-РЕКРЕАТИВНОГ ЦЕНТРА БАР

Ово је пети пут да, не само у склопу Спортско-рекреативног центра Бар већ и у Бару уопште, организујемо маскенбал за дјецу предшколсолског узраста. Програм дјечијег маскембала Спортско-рекреативног центра Бар обухвата дружење са дјецом под маскама обогаћен тачкама њиховог представљања, као и скечевима и активним плесом са аниматорима.

Претходни маскенбали су обухватали око 700 учесника, и преко 3.000 посјетилаца, тако да и ове године очекујемо исти, ако не и већи број дјеце, родитеља и публике.
Маскенбал је такмицарског духа и ове године ће наступити 12 колективних маски бројности од 20 до 120 дјеце.

Награде које је је обезбиједио наш спонзор „Еуромиx Бетон“ за прва три мјеста је техника која је неопходна за несметано одвијање свакодневних активности у вртићима (телевизор, музицке линије и двд плејери). За остале групе које учествују обезбиједили смо пригодне дипломе.

А ко ће однијети коју награду одлучиће 5 чланова жирија, истакнутих Барана из свијета културе, образовања и умијетности.

Учесници на маскенбалу су 9 васпитних јединица Јавне предшколске установе „Вукосава Ивановић Машановић“ и приватне предшколске установе “Светионик” и “Бајка” из Бара:

ЈПУ ВЈ “Пужић Весељко”
ЈПУ ВЈ “Дефин”
ЈПУ ВЈ “Мала сирена”
ЈПУ ВЈ “Сањалица”
ЈПУ ВЈ “Мали принц”
ЈПУ ВЈ “Мала маслина”
ЈПУ ВЈ “Сунце”
ЈПУ ВЈ “Полетарац”
ЈПУ ВЈ “Дјеца цвијећа”
ППУ “Светионик”
ППУ “Бајка”

Добродошли!

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner