5. DJEČIJI MASKENBAL SPORTSKO-REKREATIVNOG CENTRA BAR

5. ДЈЕЧИЈИ МАСКЕНБАЛ СПОРТСКО-РЕКРЕАТИВНОГ ЦЕНТРА БАР

Ovo je peti put da, ne samo u sklopu Sportsko-rekreativnog centra Bar već i u Baru uopšte, organizujemo maskenbal za djecu predškolsolskog uzrasta. Program dječijeg maskembala Sportsko-rekreativnog centra Bar obuhvata druženje sa djecom pod maskama obogaćen tačkama njihovog predstavljanja, kao i skečevima i aktivnim plesom sa animatorima.

Prethodni maskenbali su obuhvatali oko 700 učesnika, i preko 3.000 posjetilaca, tako da i ove godine očekujemo isti, ako ne i veći broj djece, roditelja i publike.
Maskenbal je takmicarskog duha i ove godine će nastupiti 12 kolektivnih maski brojnosti od 20 do 120 djece.

Nagrade koje je je obezbijedio naš sponzor „Euromix Beton“ za prva tri mjesta je tehnika koja je neophodna za nesmetano odvijanje svakodnevnih aktivnosti u vrtićima (televizor, muzicke linije i dvd plejeri). Za ostale grupe koje učestvuju obezbijedili smo prigodne diplome.

A ko će odnijeti koju nagradu odlučiće 5 članova žirija, istaknutih Barana iz svijeta kulture, obrazovanja i umijetnosti.

Učesnici na maskenbalu su 9 vaspitnih jedinica Javne predškolske ustanove „Vukosava Ivanović Mašanović“ i privatne predškolske ustanove “Svetionik” i “Bajka” iz Bara:

JPU VJ “Pužić Veseljko”
JPU VJ “Defin”
JPU VJ “Mala sirena”
JPU VJ “Sanjalica”
JPU VJ “Mali princ”
JPU VJ “Mala maslina”
JPU VJ “Sunce”
JPU VJ “Poletarac”
JPU VJ “Djeca cvijeća”
PPU “Svetionik”
PPU “Bajka”

Dobrodošli!

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner