Avgust na Sastavcima za sve generacije – Počinje manifestacija „Ajmo na Moraču“

Turistička organizacija Podgorice i ovog ljeta organizuje manifestaciju „Ajmo na Moraču“ na Sastavcima.

Sugrađani i posjetioci Podgorice tokom trajanja manifestacije biće u prilici da uživaju u kulturno-zabavnom programu, ali i da doživljaj pored rijeke upotpune sportsko-rekreativnim sadržajima poput vožnje kajaka i spuštanja gumama od gradskih plaža u Rogamima i kod hotela „Ambasador“ do Sastavaka.

Otvaranje manifestacije je u četvrtak, 29. jula, u 19 sati, kada će nastupiti KUD KIC Budo Tomović i solistkinja izvorne muzike Milica Vojinović sa orkestrom Ivana Pekovića.

U petak, 30. jula nastupiće Plesna grupa Sonrisa i biće organizovana Slikarska radionica za odrasle koju će voditi umjetnica i grafička dizajnerka Hajdana Kostić. 

4. avgusta biće organizovan dječji program, crtanje i slikanje za mališane uz nastup Dječjeg hora Zvjezdice, a nakon toga će nastupiti Plesna grupa Sonrisa. Dječji program se nastavlja i narednog dana, 5. avgusta, dok će u muzičkom dijelu programa nastupiti Andrijana Božović.

Zatvaranje manifestacije je 12. avgusta uz nastup violinistkinje Verice Čuljković i DJ-a, a istog dana biće organizovana i izložba radova sa Slikarske radionice.

Manifestacija se organizuje sa ciljem isticanja i dodatne afirmacije rijeke Morače i potencijala gradskih plaža.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner