DEL(t)ART U PODGORIČKOM ŠOPING MOLU

U šoping-molu Delta City od 17. do 31. januara biće održan Del(T)Art – umjetnički pokret čija je svrha da stvaralaštvo crnogorskih slikara, grafičara i vajara približi građanima i uključi ih u svakodnevicu, a sve u cilju podizanja svijesti o značaju kulture kako kod pojedinaca tako i u društvu. 

DEL(t)ART U PODGORIČKOM ŠOPING MOLU

Del(T)Art će biti pozicioniran u centralnom prizemnom dijelu šoping mola, gdje će biti izloženi radovi manjih i srednjih dimenzija, pristupačnih i u finansijskom smislu, prigodnih za poklone svih namjena. Del(T)Art nastao je iz manifestacije Bazar Art održane prošle godine u Podgorici, iz koje je proizašao i nedavno završeni PAZART na glavnom gradskom trgu.

Svoje radove izložiće autori: Milena Živković, Katarina Švabić, Miloš Radunović, Zorica Lakić, Irena Vuković, Katarina Laković, Darko Vučković, Kana Novak, Jelena Papović, Ivana Babić, Danijela Drakulović, Milijana Vujović,Gordana Šćepanović, Marica Kuznjecov Boljević, Milica Kažić, Violeta Perunović i drugi.

Del(T)Art je jedinstveni presjek crnogorskog stvaralaštva mlade i srednje generacije umjetnika, raskošnog izraza i stila, vječitog spoja savremenih obrisa i korijena od kojih su i sami stvaraoci potekli.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner