Други интернационални сајам вискија у Подгорици

На сајму ће бити представљено преко 100 врста вискија из Шкотске, Ирске, Сједињених Држава, Чешке, Јапана, Индије и Тајвана.

Други интернационални сајам вискија у Подгорици

Други интернационални сајам вискија у Подгорици окупиће регионалне стручњаке из ове области, који ће публици представити чари најпознатијег шкотског пића, објаснити поступак његовог настанка, али и научити заинтересоване како виски упарити са храном.

“Веома нас радују све иницијативе које чине да Главни град константно нуди нове садржаје који побољшавају квалитет живота свих наших суграђана, а посебно смо срећни када су у питању манифестације интернационалног карактера. Сајам вискија је манифестација која доприноси додатној промоцији и бољем позиционирању Подгорице као туристичке дестинације. Туристичка организација Подгорице са задовољством је подржала иницијативу хотела ЦентреВилле и увијек ћемо се радо одазвати сличним акцијама, јер кроз овакве облике сарадње институција Главног града и представника туристичке привреде, сви заједно доприносимо бољој и квалитетнијој туристичкој понуди Подгорице”, истакла је Татјана Поповић, директорица Туристичке организација Подгорице.

Дневна улазница на сајам, која се може купити на рецепцији хотела, кошта 10 еура. Уз улазницу добијате и 10 купона за дегустацију вискија. Сајамска презентација и дегустација вискија биће организована у лоунге бару Тхе Ливинг Роом, оба дана.
“Тхе Ливинг Роом хотела ЦентреВилле за релативно кратко вријеме постојања позиционирао се у сам врх угоститељске пирамиде Подгорице, а и Црне Горе. Гостима пружамо несвакидашња искуства, док истовремено емитујемо осјећај припадности, блискости, и поистовјећивања са простором њихове и наше, заједничке дневне собе.

Дневна соба је и ове године домаћин интернационалног сајма вискија у Црној Гори, који ће окупити љубитеље овог пића из цијелог свијета. Убијеђени смо да ће сви посјетиоци уживати како у дегустацијама, тако и у предавањима и вечерњим журкама. Прве ноћи сајма у Тхе Ливинг Роом-у наступиће Андреа Демировић са бендом, а друге ноћи – 16.02. наступиће бенд Неон“, казао је Мило Радоњић, ПР и маркетинг менаџер хотела ЦентреВилле.

Ако желите да доживите посебно искуство, из хотела ЦентреВилле препоручују различите радионице на тему вискија које ће се одржавати током два дана програма. Истакнути зналци из области виски културе представиће престижне виски брендове, као што су Јацк Даниелс СИНАТРА, Јохнние Wалкер Блуе Лабел, Гленморангие Сигнет, Кавалан и Yамазаки, уз дегустацију за све учеснике.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner