„Interakt“ na tvrđavi Forte Mare

Hercegnovski DJ-evi i producenti Ana Žižić (DJ & Producent Ana Rs) i Dado Babić (DJ & Producent Delys) osnovali su organizaciju Interakt Events koja, kako sami navode, za cilj ima pokretanje crnogorske elektronske scene.

Prvi od niza događaja koje planiraju organizovaće na tvrđavi Forte Mare 16. avgusta kada će se live performansom predstaviti DJ i producent iz Berlina Lars Huismann.

Iste večeri nastupice i Ana Rs, mlada producentkinja i DJ iz Herceg Novog. Nakon nekoliko godina uživanja u techno muzici, započinje putovanje ka ozbiljnom DJ-ingu i produkciji preslikavajući sebe kroz industrijski, hipnotički i eksperimantalni zvuk kao i kombinaciju ovih elemenata sa eksperimentima estetike i temama ranog elektra. Ana već ima izdanja za važne evropske etikete, poput Lunar Limited, Substantiv i Tama Records / Dangerous Minds. Nastupala je u monogobrojnim klubovima i festivalima na Balkanu i u Zapadnoj Evropi, kao i nedavno zapažen nastup sa Lars Huismannom u Štutgartu. Ove godine otvorila je legendarni No Seep stage, na EXIT festivalu.

Program Interakt-a će otvoriti Delys, novski DJ i producent, takođe član veoma poznatog duo-a 2Beat koji već više od deceniju nastupa po festivalima i klubovima na Balkanu. Jedan je od osnivača elektronske scene Herceg Novog i veliki entuzijasta kad je rijec o modernim stilovima elektronske muzike.

Cijeli program na tvrđavi Forte Mare 16. avgusta počinje u 22 sata, prodaja karata biće na dan događaja na ulazu, cijena karte prije ponoći je 6 eura, dok poslije ponoći 8 eura.

Zvuk – melodični i savremeni techno zvuk. 

„Interakt“ na tvrđavi Forte Mare

Program:

22:30 – 00:15 – Delys

00:15 – 01:45 – Lars Huismann – Live

01:45 – end – Ana Rs

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner