Љубав у позоришту уз „Више од терапије“ (ВИДЕО)

Празник љубави, 14. фебруар, Градско позориште обиљежиће акцијом „Љубав у позоришту“, која подразумијева попуст од 50 одсто на улазнице за хит представу „Више од терапије“, са наше Вечерње сцене, која ће бити изведена у четвртак, у 20 сати, у сали Додест КИЦ-а „Будо Томовић“. По драми Кристофера Дуранга, представу је режирала Алиса Стојановић.

Љубав у позоришту уз „Више од терапије“

Акцијом „Љубав у позоришту“ пружамо суграђанима могућност да драгу особу обрадују несвакидашњим даром и заједно уживају у нашој хит представи, која се на духовит начин бави истраживањем правила понашања у савременим мушко-женским односима. Дјело дубоко комуницира са питањима људске психе и сексуалности, откривајући низ ликова који се, тражећи психотерапеутско изљечење, заправо налазе у трагикомичним ситуацијама зачараног круга у коме је и психотерапеут једнако спреман да постане пацијент и тражи помоћ за себе.

Играју: Павле Илић, Маја Шаренац, Дејан Ђоновић, Ивона Човић-Јаћимовић, Бранко Илић и Емир Ћатовић.

Драматуршкиња је Милица Пилетић, сценограф Дарко Недељковић, костимографкиња Јелена Ђукановић, а избор музике урадио је Иван Бркљачић. Кореограф је Јовица Николић, који са Славком Нелевић потписује и сценски покрет. Асистенткиња сценографа је Смиљка Шепаровић, а асистенткиња костимографкиње Милена Ђурђић.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner