MASTER FASHION WEEK MONTENEGRO 2020

Konačno se se stekli uslovi za održavanje Crnogorske nedjelje mode-Master Fashion Week Montenegro 2020- saopšteno je iz Modne komore Crne Gore.

Master Fashion Week Montenegro 2020. održaće se 29 i 30. Juna na novoj lokaciji u Bemax Areni na otvorenom kako bi se ispoštovale sve procedure NKT-a i kako bi se svi osjećali sigurno i uživali u najnovim kolekcijama naših dizajnera. Prvenstveno je planirano da manifestacija traje tri dana, ali usljed novonastalih okolnosti trajaće dvije večeri.

Ovogodišnje izdanje će otvoriti jedna od najuspješnijih crnogorskih dizajnerki Sanja Bobar, dok će nedelju mode zatvoriti najveće ime regionalne modne scene Verica Rakočević.

U okviru prvog dana VOLVO Fashion Day-a, svoje najnovije kolekcije će predstaviti: Sanja Bobar, Ivana Murišić, crnogorski dječiji brend MINO, Vens bz Jelena Mandić, Marina Banović Dzuver.

U okviru drugog dana Orbico Fashion Day-a,svoje najnovije kolekcije će predstaviti: Nina’s boutique Collection & Design by Nina Dulovic, Mina Leone by Anja Adamović, studenti prve godine odsjeka modni dizajn FDM, Univerzitet UDG, Natasa Pejović, Verica Rakočević, saopštili su iz Modne komore Crne Gore.

Reklamnu fotografiju radio je Đorđe Živaljević, styling Marina Banović-Džuver, Sanja Bobar, JoyMiss, Vens by Jelena Mandić, snimana je u Master kvartu, frizura je djelo Kuće mode i ljepote Zoran, a šminku je radila Ivana Pavlićević.

Zaštitna lica su: Kristina Đurković, Natalija Gluščević, Ljubica Medenica i Kristijan Junčaj.

After party za obije večeri biće organizovan u Alchemist baru,i otvorenog je tipa.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner