На Бедем фесту нема силе, све је мило и по добру спомиње се

“На Бедем фесту нема силе, све је мило и по добру спомиње се”, кроз осмијех коментарише Петар.

Култни бенд Осма Сила из Никшића

“Све нас чека неизмјерна количина позитивне енергије на десетом Бедем фесту. Рекао сам Вам да се добро припремите јер су овогодишњи извођачи баш баш баш феноменални. Тако смо поносни да је Бедем фест пробудио осјећај и оживио лични и колективни доживљај концерта и ливе наступа. Наши извођачи знају ђе долазе а Никшић има вишегенерацијску традицију и публику. Тврђава нас све повезује. Стари Град Бедем одшкринуо је своја врата”, истиче Петар Шундић.

“Музика је тако важна и тако битна и само јој се треба препустити и вољети и себе и друге”, поручује Петар.

“Прије десет година рекао сам професору Бобу Добриловићу хајде Осма Сила, па Ви сте поставили темеље поштовања, васпитања и вриједности које су непролазне. Генерације су одрастале уз Ваше пјесме. Бобо ме никада није одбио, само смо одлагали овај тренутак. Никшић зна о чему се ради. Бамбарааа, ипак је ово град авангарде, да не замјере други. Знао сам да ће се ово догодити. Никада не одустајте од Ваших снова и само радите оно што Вас чини срећним”, искрен је Петар.

“Осма Сила се поводом Бедем феста након више од 30 година дефинитивно окупља у оригиналној постави, наставља Петар. Шта рећи? Какав осјећај радости и поноса за све нас из Никшића и за све добронамјерне људе одакле код да нам долазе. Сви су добродошли”, истиче Петар.

Др Неле Карајлић

“За њега можемо рећи да је тата, цар, господин, “обичан” и тако добронамјеран. Све је текло лагано и спонтано у разговорима око договарања наступа. То је тај шмек. Или јеси или нијеси. Једва чекамо да угостимо персону која је оставила велики траг. Биће нам потребна добра физичка кондиција за овај наступ јер је енергија његов заштитни знак” истичу из организације.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner