Na Bedem festu nema sile, sve je milo i po dobru spominje se

“Na Bedem festu nema sile, sve je milo i po dobru spominje se”, kroz osmijeh komentariše Petar.

Kultni bend Osma Sila iz Nikšića

“Sve nas čeka neizmjerna količina pozitivne energije na desetom Bedem festu. Rekao sam Vam da se dobro pripremite jer su ovogodišnji izvođači baš baš baš fenomenalni. Tako smo ponosni da je Bedem fest probudio osjećaj i oživio lični i kolektivni doživljaj koncerta i live nastupa. Naši izvođači znaju đe dolaze a Nikšić ima višegeneracijsku tradiciju i publiku. Tvrđava nas sve povezuje. Stari Grad Bedem odškrinuo je svoja vrata”, ističe Petar Šundić.

“Muzika je tako važna i tako bitna i samo joj se treba prepustiti i voljeti i sebe i druge”, poručuje Petar.

“Prije deset godina rekao sam profesoru Bobu Dobriloviću hajde Osma Sila, pa Vi ste postavili temelje poštovanja, vaspitanja i vrijednosti koje su neprolazne. Generacije su odrastale uz Vaše pjesme. Bobo me nikada nije odbio, samo smo odlagali ovaj trenutak. Nikšić zna o čemu se radi. Bambaraaa, ipak je ovo grad avangarde, da ne zamjere drugi. Znao sam da će se ovo dogoditi. Nikada ne odustajte od Vaših snova i samo radite ono što Vas čini srećnim”, iskren je Petar.

“Osma Sila se povodom Bedem festa nakon više od 30 godina definitivno okuplja u originalnoj postavi, nastavlja Petar. Šta reći? Kakav osjećaj radosti i ponosa za sve nas iz Nikšića i za sve dobronamjerne ljude odakle kod da nam dolaze. Svi su dobrodošli”, ističe Petar.

Dr Nele Karajlić

“Za njega možemo reći da je tata, car, gospodin, “običan” i tako dobronamjeran. Sve je teklo lagano i spontano u razgovorima oko dogovaranja nastupa. To je taj šmek. Ili jesi ili nijesi. Jedva čekamo da ugostimo personu koja je ostavila veliki trag. Biće nam potrebna dobra fizička kondicija za ovaj nastup jer je energija njegov zaštitni znak” ističu iz organizacije.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner