Од 1. до 3. фебруара јубиларни десети сајам вјенчања Ваша Бајка

Јубиларно десето издање сајма вјенчања Ваша Бајка биће организовано од петка, 1. фебруара до недјеље, 3. фебруара, у централном атријуму подгоричког шопинг мола Delta City. Агенција Мементо маркетинг и комуникације и овог пута ће окупити најбоље понуђаче производа и услуга из области планирања и организације вјенчања у Црној Гори.

Будући младенци ће имати јединствену прилику да на једном мјесту до детаља испланирају најсвечанији дан у свом животу, и то по повољнијим условима, јер ће своју понуду и услуге представити агенције за декорацију и организацију вјенчања, салони вјенчаница, модни атељеи, куће љепоте, ресторани, посластичари, фотографи, сниматељи, као и креативне радионице које израђују модне детаље за младенце.

„С обзиром на чињеницу да је „Бајка“ једини сајам вјенчања у Црној Гори, сваке године влада велико интересовање будућих младенаца, али и понуђача производа и услуга из области организације вјенчања. Учесници се сваке године потруде да изложбени простори у пуном сјају представе њихову понуду па и укупан амбијент сајма буде задивљујући. Вјерујемо да ће и јубиларно десето издање сајма бити бајковито“, истиче Данијела Кнежевић, менаџерка креативних комуникација у агенцији Мементо.

„Бројни младенци са нестрпљењем чекају сајам вјенчања како би искористили прилику да договоре услуге по повољнијим условима и тако олакшали себи планирање прославе. И ове године ћемо, у сарадњи са учесницима, током сајма сајма организовати наградну игру па ће будући младенци имати прилику и да освоје вриједне награде. Учесници нам најављују и изненађења која ће припремити за посјетиоце њихових изложбених простора па је и то разлог више да се не пропусти сајам“, додаје Кнежевић.

Јубиларни десети сајам вјенчања ће бити свечано отворен у петак, 1. фебруара, у 18 сати, а радно вријеме биће од 10 до 22 сата, сва три дана.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner