Празнична чаролија у Подгорици се наставља

Први Подгорички празнични Пазар, који је до сада привукао велики број посјетилаца и изазвао одушевљење како наших суграђана, тако и гостију из других градова Црне Горе и земаља Региона, наставља се и у новогодишњој ноћи.

У понедјељак, 31. децембра, програм почиње у 12 сати великим Дјечијим новогодишњим концертом. Малишане ће забављати Хор „Звјездице“ и солисти, балетска школа „Принцеза Ксенија“, уз пратњу дјечијих аниматора Давора Драгојевића, Жарка Жабца и Шанте Панте.

Исте вечери, са почетком у 21:30, наступиће Дејан Цукић, док ће све суграђане и госте у Нову 2019. годину увести црногорски састав Перпер.

Прве вечери 2019. године за добру забаву биће задужени Jazz Youth Kvartet, староградски квартет Боро и пријатељи, као и група Трио гушт.

Другог јануара, на главном градском тргу наступиће Андреа Демировић и Академиа Бенд, а програм ће затворити група Атомско склониште.

Празнична атмосфера у Подгорици ће трајати све до 10. јануара, уз бројне садржаје и богат и разноврстан програм, те очекујемо да ће Главни град за вријеме новогодишњих празника бити избор не само наших суграђана, већ и бројних гостију и туриста из других градова Црне Горе и земаља Региона.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner