Praznična čarolija u Podgorici se nastavlja

Prvi Podgorički praznični Pazar, koji je do sada privukao veliki broj posjetilaca i izazvao oduševljenje kako naših sugrađana, tako i gostiju iz drugih gradova Crne Gore i zemalja Regiona, nastavlja se i u novogodišnjoj noći.

U ponedjeljak, 31. decembra, program počinje u 12 sati velikim Dječijim novogodišnjim koncertom. Mališane će zabavljati Hor „Zvjezdice“ i solisti, baletska škola „Princeza Ksenija“, uz pratnju dječijih animatora Davora Dragojevića, Žarka Žabca i Šante Pante.

Iste večeri, sa početkom u 21:30, nastupiće Dejan Cukić, dok će sve sugrađane i goste u Novu 2019. godinu uvesti crnogorski sastav Perper.

Prve večeri 2019. godine za dobru zabavu biće zaduženi Jazz Youth Kvartet, starogradski kvartet Boro i prijatelji, kao i grupa Trio gušt.

Drugog januara, na glavnom gradskom trgu nastupiće Andrea Demirović i Akademia Bend, a program će zatvoriti grupa Atomsko sklonište.

Praznična atmosfera u Podgorici će trajati sve do 10. januara, uz brojne sadržaje i bogat i raznovrstan program, te očekujemo da će Glavni grad za vrijeme novogodišnjih praznika biti izbor ne samo naših sugrađana, već i brojnih gostiju i turista iz drugih gradova Crne Gore i zemalja Regiona.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner