Za vikend peto izdanje manifestacije „Čokolada i Vino“

Tokom vikenda koji je pred nama, 24. i 25. februara, centralni atrijum podgoričkog šoping mola Delta City biće omiljena destinacija hedonista jer je za tada zakazano peto izdanje popularne manifestacije Čokolada i Vino koju organizuje agencija Memento marketing i komunikacije. Ljubitelji čokoladnih proizvoda i vina imaće novu priliku da se upoznaju sa ponudom proizvođača čokolade, čokoladnih proizvoda, delikatesa i vina, ali i da saznaju kako se uparuju čokolada i vino.

Na manifestaciji će biti predstavljena vrhunska crnogorska i hrvatska vina, voćni likeri i vina kao i praline izrađene od belgijske i italijanske čokolade, sitni i komadni kolači, torte, sirovi kolači bez šećera i brašna i majstorski delikatesi.

Posjetiocima će, osim prilike za uživanje u besplatnim degustacijama i kupovinu vrhunskih proizvoda, biti priređen i veoma zanimljiv prateći program.

Potrudili smo se da tokom oba dana za posjetioce pripremimo prateće sadržaje u kojima će moći aktivno da učestvuju, ali i da osvoje lijepe nagrade.“ istakla je za naš portal Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

Od nagradnih igara poput degustacije punjene čokolade i prepoznavanja ukusa iste, pa do degustacije vina sa povezom preko očiju kako bi takmičari na osnovu čula mirisa i ukusa odredili koja je vrsta u pitanju, ne sumnjamo da će organizatori i ovog puta opravdati očekivanja prisutnih. Muzički dio nastupa Milene Vuković – violina, i Ande Bushi – viola, predviđen je za kraj programa.

Učesnici ovog izdanja manifestacije „Čokolada i Vino“ su: Poslastičarnica Korni, Le Petit Macaron, Skaramuča vina, Vinarija Kopitović, Vinarija Ćetković, Voćni likeri i vina Ivanović, Miranis Sweet, Zdrawi kolači, MFC butik kolača i Ukusi.me.

Radno vrijeme manifestacije je od 10 do 22 sata, oba dana.

Izvor: Memento marketing i komunikacije

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner