„Žena koja je skuvala svog muža“ u Kotoru

„Žena koja je skuvala svog muža“ naziv je predstave koja ce biti odigrana u Kotoru, na Velikoj sceni Kulturnog centra “Nikola Djurkovic” u utorak 10.decembra 2019.g. u 19 sati.
U ovoj komediji glume Đorđije Tatić, Marija Đurić i Anđelija Rondović.

„Žena koja je skuvala svog muža“ u Kotoru

Prodaja ulaznica po cijeni od 3,00 bice na blagajni Kulturnog centra na dan igranja predstave – 10. decembra 2019.g. od 10h do 12h i od 17h do 19h.
Za djake, studente i penzionere ulaznica je 1,50 eura.

Sinopsis „Žena koja je skuvala svog muža“ u izvršnoj produkciji Korifej teatra je predstava rađena po tekstu britanske spisateljice Debi Izit, prevod Đorđe Krivokapić, a režiju potpisuje tročlani glumački kolektiv: Marija Đurić, Anđelija Rondović i Đorđije Tatić.

„Žena koja je skuvala svog muža“ je komedija koja priča o tretiranju žene kao potrošnog materijala i njenoj tradicionalno shvaćenoj ulozi servilne domaćice. Žensko pitanje se naravno pokreće poslije godina patnje i nesporazuma, ali i sazrijeva, mijenja se i dovodi do osvješćenja glavne junakinje i solidarnosti među ženama, nauštrb jakog mačoističkog muškog principa s druge strane, koji se samodestruira.

Ljudsko licemjerje je u centru odnosa u komadu. U njegovoj manifestaciji ne postoje zdravi uslovi da se stvore intimnije veze među ljudima, a život se srozava i banalizuje do neprepoznatljivih slojeva lažnosti i iščašenja.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner